PORTA AUTOMATIKE

SMART DOORS

Porta Automatike, Elektromotorra Portash, Qepena, Tenda Dielli, Grila, Rrjeta per miza, Perde Roller, etj...

+500

Klientë të kënaqur

Siguroni pronën tuaj me Smart Doors!

Smart Doors është ofruesi i rëndësishëm i portave automatike në Tiranë dhe kudo në Shqipëri. Me një përkushtim ndaj cilësisë dhe inovacionit, ne përpiqemi të ofrojmë zgjidhje të nivelit të lartë për pronat rezidenciale dhe komerciale. Ekipi ynë i ekspertëve është i përkushtuar për të ofruar produkte të besueshme dhe efikase që rrisin sigurinë dhe komoditetin. Në Smart Doors, ne krenohemi me shërbimin tonë të jashtëzakonshëm ndaj klientit dhe vëmendjen ndaj detajeve.

SHËRBIMET QË OFROJMË

Qepena Automatik me Pult

Porta Automatike

Me Krahe, Me rreshkitje, Tavanore, Industriale...

Elektromotorra Portash Automatike

Elektromotorra

Per Porta Automatike ose Qepena per Shtepi ose Biznes...

Qepena Automatik

Qepena

Per Garazhin tuaj, per shtepine tuaj, per dyqanin apo cdo biznes tjeter...

Qepena Automatik me Pult

Porta Automatike

Me Krahe, Me rreshkitje, Tavanore, Industriale...

Elektromotorra Portash Automatike

Elektromotorra

Per Porta Automatike ose Qepena per Shtepi ose Biznes...

Qepena Automatik

Qepena

Per Garazhin tuaj, per shtepine tuaj, per dyqanin apo cdo biznes tjeter...

Tenda Dielli

Tenda Dielli

Tenda per shtepi oze biznes, me hapje automatike ose manuale...

Grila Automatike

Grila & Rjeta

Grila Automatike ose manuale, Rrjeta mizash/insektesh...

Grila Roller

Perde Roller

Kontrolloni visibiletetin ose driten me perde roller automatike...

Tenda Dielli

Tenda Dielli

Tenda per shtepi oze biznes, me hapje automatike ose manuale...

Grila Automatike

Grila & Rjeta

Grila Automatike ose manuale, Rrjeta mizash/insektesh...

Grila Roller

Perde Roller

Kontrolloni visibiletetin ose driten me perde roller automatike...

Përmirësojeni jetën me porta automatike.
Komoditet dhe Siguri

75 +

Punë të kryera

Projekte

75 %

Klientë

Klientë të kënaqur

75 +

Punonjës

Stafi

75 +

Vite

Eksperience

SPECIALITETI JONE

Porta Automatike

Jemi te specializuar ne Porta Automatike, duke ju sjellur gjithmone cilesi dhe garanci. Gjithashtu, specializuar ne sisteme te tjera automatizimi si Qepena, Grila, Tenda, Perde Roller, etj...

Çmime të Arsyeshme

Staf Profesional